Cuptorul pentru covrigi, patiserie sau pizza Zanolli Synthesis 06/40 este un cuptor modular cu ventilatie de tip tunel, cu alimentare electrica si o putere de 6kW de o eficienta energetica cu aproape o treime mai mare decat a unui cuptor static. Cuptorul 06/40 face parte din gama de cuptoare electrice polivalente Synthesis, fiind capabil sa coaca de la covrigi la legume la gratar, de la produse de gastronomie pana la cele de patiserie si pizza. Cu ajutorul programelor incluse se pot configura timpi diferiti de coacere si temperaturi diferite, usurand semnificativ munca operatorilor si obtinand rezultate excelente chiar si la utilizarea lor de catre personal fara specializare. Cu un echilibru corect intre pret, calitate si randament, cuptorul electric 06/40 de la Zanolli produce 300 covrigi pe ora.
Dimensiuni (LxAxH): 950x1100x520mm
Dimensiunile camerei de coacere (LxAxH): 450x560x85mm
Alimentare: 380V
Putere: 6kW
Greutate: 80kg
Temperatura de lucru maxima setata 320ºC
Constructie din inox alimentar conform standardelor de calitate si siguranta impuse de Uniunea Europeana
Control digital al temperaturii pentru partea de sus si jos a camerei de coacere
Setare pentru viteza benzii de rulare
Pornire automata setata pentru 7 zile ale saptamanii la ce ora dorim
Sistem de coacere tip convectie
Potrivit si pentru pizza
Suportul nu este inclus in pret
Cuptorul Zanolli Synthesis 06/40 gaz, pentru productii de 300 de covrigi/ora pentru covrigariile/simigeriile care aleg alimentarea pe gaz, este un cuptor modular de tip tunel ventilat polivalent, capabil si performant in coacerea covrigilor, produselor de patiserie, gastronomie si pizza. Realizat integral din inox si oferind siguranta unei temperaturi externe ce nu depaseste 40°C, cuptorul atinge in interior temperatura de coacere (max 320°C) in timp foarte scurt, iar viteza benzii transportoare se poate regla pentru o coacere uniforma a produselor. Retetele de covrigi proaspeti sau congelati si alte produse de patiserie oferite la achizitionarea unui cuptor combinat cu flexibilitatea programarii cuptorului pe diferite temperaturi si timpi de coacere vor usura foarte mult munca lucratorilor si vor da produse excelente chiar si la utilizarea lor de catre personal fara specializare in panificatie.
Un cuptor pe gaz cu rezultate in perfecta balanta intre pret, productivitate si calitate, modelul de cuptor Zanolli 06/40 pe gaz produce 300 covrigi pe ora.
Dimensiuni(LxAxH): 950x1100x520mm
Dimensiunile camerei de coacere(LxAxH): 450x560x85mm
Alimentare: gaz
Putere electrica: 0.44kW
Putere gaz: 7,5kW-6500kcal
Greutate: 90kg
Temperatura de lucru maxima setata 320ºC
Constructie din inox alimentar conform standardelor de calitate si siguranta impuse de Uniunea Europeana
Control digital al temperaturii pentru partea de sus si jos a camerei de coacere
Setare pentru viteza benzii de rulare
Pornire automata setata pentru 7 zile ale saptamanii la ce ora dorim
Sistem de coacere tip convectie
Potrivit si pentru pizza
Suportul nu este inclus in pret
Cuptorul electric 08/50, la fel ca toate cuptoarele din gama revolutionara Synthesis de la Zanolli, este un cuptor tunel ventilat de tip polivalent, cu rezultate excelente pentru covrigi, pizza, produse de patiserie etc. Cu o putere de pana la 14 kW si alimentare la 380V si o productie de 500 covrigi/ora, cuptorul electric Zanolli 08/50 este adeseori caracterizat de clienti ca o adevarata masina de facut covrigi, si este la fel de performant si atunci cand este utilizat pentru a coace o gama larga de produse de patiserie, simigerie, cofetarie si gastronomie, datorita multiplelor posibilitati de reglare si ajustare a temperaturii si timpilor de coacere. Datorita programelor incluse si a retetelor oferite, odata reglata temperatura de coacere si timpul necesar pentru fiecare tip de produs de patiseri, simigerie sau pizza care trebuie copt, nu va mai fi necesara verificarea produsului in timpul coacerii, cuptorul fiind capabil sa impinga produsele de la caldura evitand astfel arderea acestora.
Modulele de coacere la toata seria Synthesis sunt suprapozabile, si se pot aseza astfel mai multe module de cuptor unul peste altul pentru a putea face fata cererii de la orele de varf. Atunci cand productia e mai scazuta, se poate economisi energie folosind doar un singur modul de coacere.
Atunci cand este folosit pentru covrigi, modelul de cuptor electric 08/50 produce 500 covrigi/ora.
Dimensiuni (LxAxH): 1280x1720x570mm
Dimensiunile camerei de coacere (LxAxH): 500x850x100mm
Alimentare: 380V
Putere: 10.8kW
Greutate: 190kg
Temperatura de lucru maxima setata 320ºC
Constructie din inox alimentar conform standardelor de calitate si siguranta impuse de Uniunea Europeana
Control digital al temperaturii pentru partea de sus si jos a camerei de coacere
Setare pentru viteza benzii de rulare
Pornire automata setata pentru 7 zile ale saptamanii la ce ora dorim
Sistem de coacere tip convectie
Potrivit si pentru pizza
Suportul este inclus in pret
Cuptorul cu alimentare pe gaz 08/50, la fel ca toate cuptoarele din gama revolutionara Synthesis de la Zanolli, este un cuptor tunel ventilat versatil, cu rezultate la fel de impresionante si pentru pizza, simigerie, gastronomie, patiserie etc. Cu o putere de 12kcal/h (14 kW-gaz) si o productie de 500 covrigi/ora, cuptorul pe gaz Zanolli 08/50 este in mod frecvent referit de catre clienti ca o adevarata masina de facut covrigi, si se dovedeste la fel de performant si atunci cand este utilizat pentru a coace o gama larga de produse de patiserie, simigerie, cofetarie si gastronomie, datorita multiplelor optiuni de programare a temperaturii si timpilor de coacere ce acopera diverse scenarii de utilizare. Modulele de coacere de la toate modelele din seria Synthesis se pot suprapune, obtinand astfel mai multe module de cuptor pe un singur rand de picioare pentru a putea face fata in momentele de cerere maxima din zi. Atunci cand productia e mai scazuta, se va economisi energie folosind doar unul singur dintre modulele de coacere.
La utilizarea exclusiv pentru covrigi, cuptorul pe gaz 08/50 produce 500 (cinci sute) de covrigi pe ora.
Dimensiuni (LxAxH): 1260x1750x490mm
Dimensiunile camerei de coacere (LxAxH): 500x850x100mm
Alimentare: gaz
Putere electrica: 0.44kW
Putere gaz: 13,9kW (12000 kcal/h)
Greutate: 200kg
Temperatura de lucru maxima setata 320ºC
Constructie din inox alimentar conform standardelor de calitate si siguranta impuse de Uniunea Europeana
Control digital al temperaturii pentru partea de sus si jos a camerei de coacere
Setare pentru viteza benzii de rulare
Pornire automata setata pentru 7 zile ale saptamanii la ce ora dorim
Sistem de coacere tip convectie
Potrivit si pentru pizza
Suportul este inclus in pret
Dimensiuni suport (LxAxH): 1040x850x580mm
Cuptorul electric Zanolli 11/65 face parte din gama de cuptoare tunel ventilate Synthesis, ce sunt folosite cu rezultate perfecte pentru covrigi, pizza, produse de patiserie sau gastronomice.
Atat usurinta in utilizare cat si productivitatea ridicata a cuptorului 11/65 il plaseaza printre primele in preferintele cumparatorilor.
Cuptorul electric Zanolli 11/65 atinge puterea maxima de 18.5 kW si produce 650 covrigi/ora si mentine productivitatea la un randament energetic redus cu aproape o treime fata de un cuptor static si cu un produs finit superior calitativ.
Cuptorul atinge temperatura de lucru (300 C) foarte rapid, in timp ce temperatura exterioara nu depaseste 40 C, iar viteza benzii transportoare se poate ajusta pentru o coacere uniforma a produselor.
Cu ajutorul programelor deja incluse se pot stabili timpi diferiti de coacere precum si temperaturi diferite, usurand in mod semnificativ munca personalului si efortul de supraveghere a coacerii.
Cuptorul electric 11/65 are o productie de 650 covrigi/ora.
Dimensiuni (LxAxH): 1400x2000x570mm
Dimensiunile camerei de coacere (LxAxH): 650x1100x100mm
Alimentare: 380V
Putere: 18.5kW
Greutate: 222kg
Temperatura de lucru maxima setata 320ºC
Constructie din inox alimentar conform standardelor de calitate si siguranta impuse de Uniunea Europeana
Control digital al temperaturii pentru partea de sus si jos a camerei de coacere
Setare pentru viteza benzii de rulare
Pornire automata setata pentru 7 zile ale saptamanii la ce ora dorim
Sistem de coacere tip convectie
Potrivit si pentru pizza
Suportul este inclus in pret
Cuptorul alimentat cu gaz 11/65 de la Zanolli face parte din gama de cuptoare tunel ventilate Synthesis, ce sunt folosite cu rezultate ireprosabile pentru covrigi, pizza, produse de patiserie sau gastronomice.
Deosebita usurinta in exploatare si randamentul sporit al cuptorului 11/65 explica popularitatea acestui model si prezenta sa permanenta in topul vanzarilor de cuptoare pentru covrigarie si patiserie.
Cuptorul pe gaz Zanolli 11/65 are puterea maxima de 24 kW-gaz si atinge temperatura de lucru foarte rapid, sustine capacitatea de a produce 650 covrigi/ora contnuu, mentinand in acelasi timp si o eficienta energetica marita datorita functiei "economy" care permite pastrarea cuptorul fierbinte intre sarje.
Dupa programarea temperaturii dorite, deciderea vitezei de transport a benzii si pregatirea si pozitionarea produselor conform retetei, cuptorul va coace fara a mai necesita verificarea produselor in timpul coacerii, deoarece cuptorul va impinge produsele dinspre caldura si astfel va evita arderea lor. Se va obtine o coacere perfecta, si datorita sistemului de ventilatie.
Productie covrigi: 650 buc./ora
Dimensiuni (LxAxH): 1550x2000x570mm
Dimensiunile camerei de coacere (LxAxH): 650x1100x100mm
Alimentare: gaz
Putere electrica: 0.44kW
Putere gaz: 24kW (20650 kcal/h)
Greutate: 252kg
Temperatura de lucru maxima setata 320ºC
Constructie din inox alimentar conform standardelor de calitate si siguranta impuse de Uniunea Europeana
Control digital al temperaturii pentru partea de sus si jos a camerei de coacere
Setare pentru viteza benzii de rulare
Pornire automata setata pentru 7 zile ale saptamanii la ce ora dorim
Sistem de coacere tip convectie
Potrivit si pentru pizza
Suportul este inclus in pret
Cuptoarele Zanolli sunt cuptoare tunel ventilate folosite cu rezultate excelente pentru covrigi, pizza, produse de patiserie etc. Productivitatea ridicata a acestora le plaseaza pe primul loc in preferintele cumparatorilor. Sunt cuptoare care sunt foarte usor de folosit (chiar si de personal nespecializat), cu acces facil la camera de coacere, fiabilitate crescuta si design deosebit, cu un consum de energie redus cu pana la 30% fata de un cuptor static si cu un produs finit net superior calitativ in comparatie cu alte cuptoare de pe piata. Intr-un timp foarte scurt se ajunge la temperatura de lucru (300 C) iar viteza benzii transportoare se poate regla pentru o coacere uniforma a produselor. Cu ajutorul programelor existente se pot seta timpi diferiti de coacere precum si temperaturi diferite, usurand foarte mult munca angajatilor. Cuptorul este integral din inox iar temperatura externa nu depaseste 40 C.
Cuptorul 12/80 produce 800 covrigi/h
Dimensiuni (LxAxH): 1650x2180x600mm
Dimensiunile camerei de coacere (LxAxH): 800x1200x100mm
Alimentare: 380V
Putere: 24.9kW
Greutate: 295kg
Temperatura de lucru maxima setata 320ºC
Constructie din inox alimentar conform standardelor de calitate si siguranta impuse de Uniunea Europeana
Control digital al temperaturii pentru partea de sus si jos a camerei de coacere
Setare pentru viteza benzii de rulare
Pornire automata setata pentru 7 zile ale saptamanii la ce ora dorim
Sistem de coacere tip convectie
Potrivit si pentru pizza
Suportul este inclus in pret
Cuptoarele Zanolli sunt cuptoare tunel ventilate folosite cu rezultate excelente pentru covrigi, pizza, produse de patiserie etc. Productivitatea ridicata a acestora le plaseaza pe primul loc in preferintele cumparatorilor. Sunt cuptoare care sunt foarte usor de folosit (chiar si de personal nespecializat), cu acces facil la camera de coacere, fiabilitate crescuta si design deosebit, cu un consum de energie redus cu pana la 30% fata de un cuptor static si cu un produs finit net superior calitativ in comparatie cu alte cuptoare de pe piata. Intr-un timp foarte scurt se ajunge la temperatura de lucru (300 C) iar viteza benzii transportoare se poate regla pentru o coacere uniforma a produselor. Cu ajutorul programelor existente se pot seta timpi diferiti de coacere precum si temperaturi diferite, usurand foarte mult munca angajatilor. Cuptorul este integral din inox iar temperatura externa nu depaseste 40 C.
Cuptorul 12/80 produce 800 covrigi/h
Dimensiuni (LxAxH): 1680x2180x600mm
Dimensiunile camerei de coacere (LxAxH): 800x1200x100mm
Alimentare: GAZ
Putere electrica: 0.88kW
Putere gaz: 30kW (25800 kcal/h)
Greutate: 315kg
Temperatura de lucru maxima setata 320ºC
Constructie din inox alimentar conform standardelor de calitate si siguranta impuse de Uniunea Europeana
Control digital al temperaturii pentru partea de sus si jos a camerei de coacere
Setare pentru viteza benzii de rulare
Pornire automata setata pentru 7 zile ale saptamanii la ce ora dorim
Sistem de coacere tip convectie
Potrivit si pentru pizza
Suportul este inclus in pret
Cuptoarele Zanolli sunt cuptoare tunel ventilate folosite cu rezultate excelente pentru covrigi, pizza, produse de patiserie etc. Productivitatea ridicata a acestora le plaseaza pe primul loc in preferintele cumparatorilor. Sunt cuptoare care sunt foarte usor de folosit (chiar si de personal nespecializat), cu acces facil la camera de coacere, fiabilitate crescuta si design deosebit, cu un consum de energie redus cu pana la 30% fata de un cuptor static si cu un produs finit net superior calitativ in comparatie cu alte cuptoare de pe piata. Intr-un timp foarte scurt se ajunge la temperatura de lucru (300 C) iar viteza benzii transportoare se poate regla pentru o coacere uniforma a produselor. Cu ajutorul programelor existente se pot seta timpi diferiti de coacere precum si temperaturi diferite, usurand foarte mult munca angajatilor. Cuptorul este integral din inox iar temperatura externa nu depaseste 40 C.
Cuptorul 12/100 produce 100 covrigi/h
Dimensiuni (LxAxH): 1820x2450x720mm
Dimensiunile camerei de coacere (LxAxH): 1000x1300x100mm
Alimentare: 380V
Putere: 44.9kW
Greutate: 450kg
Temperatura de lucru maxima setata 320ºC
Constructie din inox alimentar conform standardelor de calitate si siguranta impuse de Uniunea Europeana
Control digital al temperaturii pentru partea de sus si jos a camerei de coacere
Setare pentru viteza benzii de rulare
Pornire automata setata pentru 7 zile ale saptamanii la ce ora dorim
Sistem de coacere tip convectie
Potrivit si pentru pizza
Suportul este inclus in pret
Cuptoarele Zanolli sunt cuptoare tunel ventilate folosite cu rezultate excelente pentru covrigi, pizza, produse de patiserie etc. Productivitatea ridicata a acestora le plaseaza pe primul loc in preferintele cumparatorilor. Sunt cuptoare care sunt foarte usor de folosit (chiar si de personal nespecializat), cu acces facil la camera de coacere, fiabilitate crescuta si design deosebit, cu un consum de energie redus cu pana la 30% fata de un cuptor static si cu un produs finit net superior calitativ in comparatie cu alte cuptoare de pe piata. Intr-un timp foarte scurt se ajunge la temperatura de lucru (300 C) iar viteza benzii transportoare se poate regla pentru o coacere uniforma a produselor. Cu ajutorul programelor existente se pot seta timpi diferiti de coacere precum si temperaturi diferite, usurand foarte mult munca angajatilor. Cuptorul este integral din inox iar temperatura externa nu depaseste 40 C.
Cuptorul 12/100 produce 100 covrigi/h
Dimensiuni (LxAxH): 1980x2450x720mm
Dimensiunile camerei de coacere (LxAxH): 1000x1300x100mm
Alimentare: GAZ
Putere electrica: 0.88kW
Putere gaz: 45kW (38700 kcal/h)
Greutate: 490kg
Temperatura de lucru maxima setata 320ºC
Constructie din inox alimentar conform standardelor de calitate si siguranta impuse de Uniunea Europeana
Control digital al temperaturii pentru partea de sus si jos a camerei de coacere
Setare pentru viteza benzii de rulare
Pornire automata setata pentru 7 zile ale saptamanii la ce ora dorim
Sistem de coacere tip convectie
Potrivit si pentru pizza
Suportul este inclus in pret
Cuptorul pentru covrigi, pizza si patiserie Zanolli Synthesis 05/40 Compact este un cuptor electric de tip tunel compact si versatil.
Cuptorul ajunge la temperatura de lucru necesara pentru coacerea covrigilor sau a produselor de patiserie/pizza (300 C) in timp foarte scurt. Viteza benzii transportoare a cuptorului este reglabila pentru a asigura coacerea unforma a diferitelor produse (covrigi, pizza, patiserie, etc.).
La fel ca toate celelalte cuptoare din aceata gama, este foarte usor de folosit (chiar si de personal nespecializat), iar verificarea produsului nu este necesara deoarece cuptorul insusi il va impinge de la caldura camerei de coacere si nu va permite ca sa se arda.
Foarte performant si fiabil, cuptorul compact Zanolli Synthesis 05/40 se situeaza in topul preferintelor, cel mai frecvent impreuna cu restul de produse esentiale care formeaza linia completa pentru covrigarie/simigerie start-up.
Atunci cand este folosit pentru covrigi, cuptorul 05/40 Compact produce 250 covrigi/ora.
Dimensiuni (LxAxH): 850x1000x520mm
Dimensiunile camerei de coacere (LxAxH): 400x520x85mm
Alimentare: 380V
Putere: 5.5kW
Greutate: 75kg
Temperatura de lucru maxima setata 320ºC
Constructie din inox alimentar conform standardelor de calitate si siguranta impuse de Uniunea Europeana
Control digital al temperaturii pentru partea de sus si jos a camerei de coacere
Setare pentru viteza benzii de rulare
Pornire automata setata pentru 7 zile ale saptamanii la ce ora doriti
Sistem de coacere tip convectie
Potrivit si pentru pizza
Suportul nu este inclus in pret
Suport original pentru cuptor Zanolli Synthesis
Constructie inox.
Roti pivotante.
Cuptor electric pentru, pâine,produse de patiserie și pizza cu elemente modulare
Standardele tehnologice înalte, abilitatea de a personaliza în funcție de nevoile dvs. și un design rafinat fac astfel încât Teorema Polis PW să devină aliatul dvs. în laborator.
Motive pentru ca Teorema Polis PW să devină cuptorul dvs. electric
Pentru toate tipurile de coacere a pizzei, pâinii și produselor de patiserie
Fiabil, chiar dacă este supus unor faze prelungite de lucru
Camere de gătit ce pot fi suprapuse în funcție de nevoile clientului
Design elegant și modern
Sofisticat, fără a renunța la simplitatea utilizării
temperatura de lucru 400’ C
alimentare curent 380 v
putere 17 kw
capacitate 12 tavi 600 x 400
greutate 650 kg
constructie inox alimentar
control dfgital al temperaturii
dimensiuni 166 x 161 x 48
suprafata de coacere 3,6 – 4,3 mp
Hota inclusa (tiraj natural)
Kit vaporizator inclus
Cuptorul se poate configura in functie de preferintele cumparatorului: 2 sau mai multe vetre, vaporizator, diferite dimensiuni ale camerei de coacere, panou electronic, dospitor cu umidificare, hota. suport cu roti etc.
Cuvântul cheie este versatilitate. Dacă nu găsiți versiunea de care aveți nevoie, cu Teorema Polis PW puteți crea propria dvs. versiune fiecare tip de utilizator, de la patiserii, cofetării, la pizzerii!
Puteți alege între diferitele înălțimi ale celulelor de coacere:
18 cm pentru gătit pizza sau produse mici de patiserie
30 cm pentru coacerea pâinii, pandoro sau panettone
Puteți decide dacă să gătiți într-o tavă sau direct pe partea superioară a cuptorului și, în acest caz, optați pentru baza camerei de gătit din materiale refractare. În funcție de nevoile dvs., puteți adăuga la cuptor o celulă de dospire.
Noul panou de control cu card electronic cu 20 de programe permite, de asemenea:
Activarea funcției de PRE-ÎNCĂLZIRE care permite preîncălzirea cuptorului cu regim rapid sau lent
pornirea funcția AUTO CLEANING care permite curățarea/dezinfectarea camerei de coacere
Activarea aprinderii programate săptămânal cu posibilitatea efectuării a două comutări zilnice
Accesoriile sunt de asemenea prezente în largă măsură. Pentru a face cuptorul mai eficient, Zanolli oferă vaporizatorul pentru camera de gătit și umidificatorul pentru celula de dospire.
Cuptor cu convectie ideal pentru patiserii, brutarii, cofetarii sau restaurante.
Se poate folosi atat pentru produse congelate cat si pentru produsele proaspete de patiserie (strudele, placinte, paine sau pizza).
Ideal in orice resturant sau fast food (varianta cu kit de gastronomie)
Alimentare: 400V
Putere: 10,5kW
Dimensiuni (LxAxH): 970x920x880mm
Capacitate: 6 tavi 600x400mm
Distanta dintre tavi: 80mm
Temperatura: +50/ +270°C
Timer: 0-120 minute
Greutate: 114 kg
Sistem cu aburi: umidificare directa
Panou de control electromecanic sau panou touch screen.
Versiunea touch screen vine echipata cu 147 programe separate si 6 cicluri de coacere pentru fiecare program, spalare automata si core probe
2 motoare cu 2 sensuri de rotatie
Realizat din inox AISI 304
Cuptor cu convectie ideal pentru patiserii, brutarii, cofetarii sau restaurante.
Se poate folosi atat pentru produse congelate cat si pentru produsele proaspete de patiserie (strudele, placinte, paine sau pizza).
Ideal in orice resturant sau fast food (varianta cu kit de gastronomie)
Alimentare: 400V
Putere: 15,7kW
Dimensiuni (LxAxH): 970x920x1210mm
Capacitate: 10 tavi 600x400mm
Distanta dintre tavi: 80mm
Temperatura: +50/ +270°C
Timer: 0-120 minute
Greutate: 145 kg
Sistem cu aburi: umidificare directa
Panou de control electromecanic sau panou touch screen.
Versiunea touch screen vine echipata cu 147 programe separate si 6 cicluri de coacere pentru fiecare program, spalare automata si core probe
2 motoare cu 2 sensuri de rotatie
Realizat din inox AISI 304
Cuptor cu convectie ideal pentru patiserii, brutarii sau cofetarii. Se poate folosi atat pentru produse congelate cat si pentru produsele proaspete de patiserie (strudele, placinte, paine sau pizza).
Alimentare: gaz
Putere: 14.5kW
Dimensiuni (LxAxH): 800x1300x800mm
Capacitate: 8 tavi 600x400mm
Distanta dintre tavi: 95mm
Temperatura: +50/ +300°C Timer: 0-120 minute
Sistem cu aburi: umidificare directa
Panou de control electromecanic (optional panou digital cu programe presetate) 3 motoare cu 2 sensuri de rotatie
Realizat din inox AISI 304
Suprafata de coacere 1.9 mp
Greutate 235 kg
Rotor Wind este cuptorul cu convecție care răspunde exigențelor dvs. de producție. Este disponibil în diferite modele: de la cel mai mic model, capabil să conțină 8 tăvi, până la cel mai mare, care permite coacerea simultană a 36 tăvi (40 × 60 cm).
În cazul unei brutarii sau a unei patiserii de mari dimensiuni, acesta este cel mai potrivit cuptor pentru laboratorul dvs., deoarece tehnica de coacere prin convecție permite o productivitate ridicată.
Detalii tehnice:
Temperatura de lucru 300’ C
alimentare electrica 380 v
putere 23.5 kw
capacitate 18 tavi 600 x 400
greutate 650 kg
constructie inox alimentar
control dfgital al temperaturii
sistem de coacere tip convectie
dimensiuni exterioare 980 x1750 x 2360
suprafata de coacere 3,6 – 4,3 mp
Dotari standard:
-termostat electronic pentru reglarea temperaturii
-hota
-geam dublu din cristal termorezistent si instalatie de iluminare a camerei temporizator si timer electromecanic
sistem de avertizare sonora la intrarea injectorului in avarie carucior:
Optional panel control digital cu programe
Optional Rastel 18 tavi
Rotor Wind este cuptorul cu convecție care răspunde exigențelor dvs. de producție. Este disponibil în diferite modele: de la cel mai mic model, capabil să conțină 8 tăvi, până la cel mai mare, care permite coacerea simultană a 36 tăvi (40 × 60 cm).
În cazul unei brutarii sau a unei patiserii de mari dimensiuni, acesta este cel mai potrivit cuptor pentru laboratorul dvs., deoarece tehnica de coacere prin convecție permite o productivitate ridicată.
Detalii tehnice
Temperatura de lucru 300’ C
alimentare gaz
putere 233.7 kw
capacitate 18 tavi 600 x 400
greutate 650 kg
constructie inox alimentar
control dfgital al temperaturii
sistem de coacere tip convectie
dimensiuni exterioare 980 x1750 x 2360
suprafata de coacere 3,6 – 4,3 mp
Dotari standard:
-termostat electronic pentru reglarea temperaturii
-hota
-geam dublu din cristal termorezistent si instalatie de iluminare a camerei temporizator si timer electromecanic
sistem de avertizare sonora la intrarea injectorului in avarie carucior:
Optional Rastel 18 tavi
Rotor Wind este cuptorul cu convecție care răspunde exigențelor dvs. de producție. Este disponibil în diferite modele: de la cel mai mic model, capabil să conțină 8 tăvi, până la cel mai mare, care permite coacerea simultană a 36 tăvi (40 × 60 cm).
În cazul unei brutarii sau a unei patiserii de mari dimensiuni, acesta este cel mai potrivit cuptor pentru laboratorul dvs., deoarece tehnica de coacere prin convecție permite o productivitate ridicată.
Detalii tehnice
Temperatura de lucru 300’ C
alimentare electrica 380 v
putere 23.5 kw
capacitate 36 tavi 600 x 400
greutate 1200 kg
constructie inox alimentar
control dfgital al temperaturii
sistem de coacere tip convectie
dimensiuni exterioare 184 x185 x 270
suprafata de coacere 8.6 mp
Dotari standard:
-termostat electronic pentru reglarea temperaturii
-hota
-geam dublu din cristal termorezistent si instalatie de iluminare a camerei temporizator si timer electromecanic
sistem de avertizare sonora la intrarea injectorului in avarie carucior:
Optional Rastel 36 tavi
Dospitor electric folosit in patiserie, cofetarie si panificatie pentru dospirea produselor inainte de coacere.
Alimentare: 230V
Putere: 1,5kW
Dimensiuni (LxAxH): 860x865x670mm
Capacitate: 10 tavi
Dimensiune tava (LxA): 600x400mm/ GN1/1
Distanta intre tavi: 70mm
Temperatura: 30-90° C
Termostat analogica: 0-90min
Greutate: 40kg
Comenzi digitale
Kit de umidificare
Alimentare: 230V
Putere: 0.6kW
Dimensiuni (LxAxH): 470x450x600mm
Capacitate vas: 10 litri
Capacitate faina: 2,5kg
Capacitate aluat: 5kg
Greutate: 58kg
Bol realizat din inox 3 viteze:148/244/480 RPM
Include tel, paleta si carlig
Toate componentele care vin in contact cu alimentele sunt realizate din inox
Putere: 1.1kW Dimensiuni (LxAxH): 550x820x1200mm Capacitate vas: 20 litri Viteza spirala: 0-100 rot/min Viteza tel: 0-360 rot/min Greutate: 110kg
Bol prevazut cu un capac pentru protectie Toate componentele care vin in contact cu alimentele sunt realizate din inox
Putere: 1-1.4-1.7kW Dimensiuni (LxAxH): 630x910x1370mm Capacitate vas: 40 litri Viteza spirala: 55/110/120 rot/min Viteza tel: 140/280/560 rot/min Greutate: 220kg
Bol prevazut cu un capac pentru protectie Toate componentele care vin in contact cu alimentele sunt realizate din inox
Malaxor pentru diferite tipuri de aluat tare
Dimensiuni utilaj (AxBxH cm) : 64x100x65
Dimensiuni cuva (cm) : Ø 53x23 (12 l)
Numar viteze : 2
Greutate utilaj : 95 kg
Alimentare : 380 V
Putere : 1,1 Kw
Volum cuva : 35 L
Capacitate: 20 Kg faina
Malaxor pentru aluat tare, folosit pentru covrigarie, patiserie, pizza sau brutarie. Alimentare: 380V Putere: 0.75kW Dimensiuni (LxAxH): 390x730x660mm Capacitate cuva: 23 litri Dim cuva: 360x240h mm Capacitate maxima aluat: 18 kg Randament: 50kg/h Greutate: 75kg Cuva, spirala si gratar realizate din inox Cuva si cap fixe, distributie pe lant 2 viteze
Malaxor pentru aluat tare, folosit pentru covrigarie, patiserie, pizza sau brutarie. Alimentare: 380V Putere: 1.1kW Dimensiuni (LxAxH): 420x760x660mm Capacitate cuva: 32 litri Dim cuva: 400x260h mm Capacitate maxima aluat: 25 kg Randament: 60kg/h Greutate: 82kg Cuva, spirala si gratar realizate din inox Cuva si cap fixe, distributie pe lant 2 viteze
Malaxor pentru aluat tare, folosit pentru covrigarie, patiserie, pizza sau brutarie. Alimentare: 380V Putere: 1.5kW Dimensiuni (LxAxH): 480x840x760mm Capacitate cuva: 41 litri Dim cuva: 400x260h mm Capacitate maxima aluat: 35 kg Randament: 75kg/h Greutate: 125kg Cuva, spirala si gratar realizate din inox Cuva si cap fixe, distributie pe lant 2 viteze
Malaxor pentru aluat tare, folosit pentru covrigarie, patiserie, pizza sau brutarie. Alimentare: 380V Putere: 1.8kW Dimensiuni (LxAxH): 520x890x870mm Capacitate cuva: 64 litri Dim cuva: 500x340h mm Capacitate maxima aluat: 45 kg Randament: 90kg/h Greutate: 155kg Cuva, spirala si gratar realizate din inox Cuva si cap fixe, distributie pe lant 2 viteze
Malaxor pentru aluat tare, folosit pentru covrigarie, patiserie, pizza sau brutarie. Alimentare: 380V Putere: 1.8kW Dimensiuni (LxAxH): 570x950x920mm Capacitate cuva: 82 litri Dim cuva: 550x340h mm Capacitate maxima aluat: 60 kg Randament: 110kg/h Greutate: 180kg Cuva, spirala si gratar realizate din inox Cuva si cap fixe, distributie pe lant 2 viteze
Tava aluminizata
Dimensiuni(LxlxH): 600x400x20mm
Cuptor tunel TT98G, cu o camera de coacere, alimentare gaz
Producator: MORETTI FORNI
Detalii tehnice
Putere (W) 300
Alimentare 220 V
Numar de camere coacere 1
Cuptor tunel TT98G, cu o camera de coacere, alimentare gaz, productivitate/camera de coacere: 6 pizza de diametru 33cm/3 pizza/de diametru 45cm, productivitate orara/camera de coacere: 125 pizza de diametru 33cm/48 pizza de diametru 45cm, control electronic, afisaj grafic LCD, 20 programe de coacere, functie de blocare, temperatura maxima 320°C, inox, dimensiuni interne camera de coacere: 1120x810x80h mm, dimensiuni exterioare (LxlxH mm) 2050x1456x620 putere gaz 30kw, alimentare 220V - 0.3kw
Cuptor tunel TT98G, camera de coacere, cu suport pe roti, putere 300W
Producator: MORETTI FORNI
Detalii tehnice
Putere (W) 300
Alimentare 220 V
Numar de camere coacere 1
Cuptor tunel TT98G, cu o camera de coacere, alimentare gaz, productivitate/camera de coacere: 6 pizza de diametru 33cm/3 pizza/de diametru 45cm, productivitate orara/camera de coacere: 125 pizza de diametru 33cm/48 pizza de diametru 45cm, control electronic, afisaj grafic LCD, 20 programe de coacere, functie de blocare, temperatura maxima 320°C, inox, dimensiuni interne camera de coacere: 1120x810x80h mm, dimensiuni exterioare (LxlxH mm) 2050x1456x620 putere gaz 30kw, alimentare 220V - 0.3kw
MOF-COMP.TG1/CV-T75G
Cuptor tunel pizza T75G, alimentare gaz, cu o camera de coacere
Producator: MORETTI FORNI
Detalii tehnice
Alimentare Gaz
Numar de camere coacere 1
Cuptor tunel T75G, alimentare gaz, cu o camera de coacere, suport pe roti, productivitate/camera de coacere: 3 pizza de diametru 330mm/ 2 pizza de diametru 450mm, productivitate orara: 50 pizza de diametru 330mm/ 25 pizza de diametru 450mm, control electronic, afisaj grafic LCD, 20 programe de coacere, functie de blocare, temperatura maxima +400 °C, structura inox, 4 programe memorizabile, izolare perfecta (temperatura externa maxima +40 °C)- tehnologia brevetata Cool-Around, usa cu geam pentru verificare proces de coacere, usa frontala acces, dimensiuni interne camera de coacere 910x500x80mm, dimensiuni 1770x1350x1160mm, alimentare 220V, 14620Kcal
Cuptor electric tunel T75E, cu o camera de coacere, suport pe roti
Producator: MORETTI FORNI
Detalii tehnice
Putere (W) 16500
Alimentare 380 V
Numar de camere coacere 1
Cuptor electric tunel T75E, cu o camera de coacere, suport cu roti, productivitate/camera de coacere: 3 pizza de diametru330mm/2 pizza/de diametru450mm, productivitate ora/camera de coacere: 50 pizza de diametru330mm/25 pizza de diametru450mm, control electronic, afisaj grafic LCD, 20 programe de coacere, functie de blocare,dimensiuni interne camera de coacere 910x500x80mm, dimensiuni 1790x1260x1160mm, alimentare 380V, putere 16.5kW
* temperatura maxima +400grC
* structura inox
* izolare perfecta ( temperatura externa maxima +40grC)- tehnologia brevetata Cool-Around
* usa cu geam pentru verificare proces de coacere
* usa frontala de acces
* tehnologie Adaptive-Power pentru un control proportional al puterii: consum eficient si scazut
* control a doua temperaturi pentru un gatit optim folosind tehnologia Dual-Temp
* usi la intrare si iesire pentru mentinerea temperaturi folosind tehnologia Swing-in/out (optional)
* o diafragma speciala pentru a evita recircularea aerului dolosind tehnologia Best-Flow
* tehnologie Remote-Master pentru a gestiona cuptorul de la distanta ( optional)
Cuptor tip tunel, productivitate 25 pizza / ora, putere 9.9 kw, 1 camera de coacere, productivitate ora/camera de coacere: 25 pizza cu diametru de 330mm/h, control electronic, afisaj LCD, 20 programe de coacere, functie de blocare, temperatura maxima 320°C, izolare perfecta-tehnologie brevetata Cool-Around, structura inox, dimensiuni interne camera de coacere: 600x410x80hmm, dimensiuni 1240x900x480mm, alimentare 220V, putere 9.9kw
Producator: MORETTI FORNI
Detalii tehnice
Putere (W) 9900
Alimentare 220 V
Created with Mobirise
Free Offline Website Software